top of page

DQN - Opti-Fit

Hoogwaardige bandenwisselaar voor runflat, laagprofielbanden en alle wielen van personenwagens.

De unieke kantelkolom

De Opti-fit kantelkolom met zijn uniek ontwerp maakt gebruik van de aanwezige kracht om de montagekop op afstand te houden van de velg. Dit verzekert u dat het werk zonder contact en dus schadeloos wordt uitgevoerd.


De elektromechanische opspantafel

De elektromechanische opspantafel met tandlatten (Octrooi DQN) en uitgerust met de «Smooth Grip»-klauwen zorgt voor een muurvaste uitwendige bevestiging die u een automatische perfecte centrering en horizontale positionering verzekert.


De geprofileerde gereedschappen

De instelling met automatisch afstandsneming van de montagekop ten opzichte van de velg, komt tot stand in één beweging. De vorm van de gereedschappen van de montagekop beperkt zoveel mogelijk de spanning in de band. Laat ook de montage op velgen met vooruitstekende wielbolling toe.


De RF arm

‘’Run Flat’’ arm (Octrooi DQN): Is een multifunctionele hulparm, die bij het demonteren, de hiel in de velgholte duwt om het rubber snoer te plaatsen en helpt de band op te tillen om de tweede hiel te bereiken. In combinatie met de drietand is hij buitengewoon efficiënt voor de montage van alle laagprofielbanden en Runflat-banden. Drietand (Octrooi DQN): Gekoppeld aan de RF-hulparm, plaatst dit accessoire zich in een seconde en maakt moeiteloos het monteren van de meest weerspannige banden.


De lineaire hielafdrukker

De krachtige lineaire hielafdrukker (DQN eigenschap): De nieuwe drukram met voorinstelling is voorzien van een verbeterd profiel om de gewenste positie op de band te behouden. De lineaire beweging helpt het traject beter te volgen en vermijdt hierdoor elk contact tussen de velg en de drukram.

bottom of page